Rescale

VÅR VISJON

VIRKSOMHETER UTEN KONKURRANSE

father-and-son-playing-at-the-park-at-the-sunset-PX8K6QE.jpg
 

Rescale består av partnere med bred erfaring innen strategiutvikling, innovasjonsledelse og strategiimplementering. 

Vi hjelper virksomheter med å skape ny verdi for menneskene de er til for, og legger til rette for fortsatt høy innovasjonstakt innenfor tydelige, strategisk rammer.

 
 
 
Emil.png

EMIL EIKE
Managing partner

Emil kommer fra jobben som kommersiell direktør i Flytoget. Der har han de siste tre årene utviklet og implementert selskapets nye differensieringsstrategi. Det har vært en digital transformasjon, med basis i Flytoget som del av et verdinettverk.

Som administrerende direktør i NSB Gjøvikbanen AS utviklet og implementerte han den gjeldende forretningsstrategien. Gjøvikbanen er den eneste anbudsutsatte strekningen i Norge i dag, og har utviklet seg til en av de mest lønnsomme i Europa.

Vi kan anbefale denne TED-talken med Ana Kirah hvis du vil vite mer om Emils arbeid for Gjøvikbanen.

Emil har en lederutdanning fra Hærens Krigsskole og US Army Infantry School, samt en Executive MBA fra BI. Emil gjesteforeleser på BI i faget Strategy Process for studenter på EMBA og MSc Business.

Ring Emil på +47 916 52 106 eller send ham en e-post.

 
 
 
henrik_small.jpg

HENRIK PRINTZ AAMLID
Strategisk rådgiver

Henrik har de siste årene hatt ansvaret for Flytogets digitale brukeropplevelse og vært sentral i selskapets digitale transformasjon, herunder utviklingen av deres kritikerroste app og et nytt billett- og betalingssystem.

Henrik brenner for å skape helhetlige og minneverdige brukeropplevelser, på tvers av fysiske og digitale kontaktpunkter. Med menneskene i sentrum bringer Henrik alltid inn et nytt perspektiv i møte med etablerte forretningsmodeller.

Henrik er utdannet sivilingeniør fra NTNU, med en mastergrad i industridesign. Han har medforfattet boken «Innovasjon i praksis - veien til den andre siden» og publisert flere artikler knyttet til tjenestedesign og brukersentriske innovasjonsprosesser.

Ring Henrik på +47 996 17 632 eller send ham en e-post.

 
 
ketil-BW.jpg

KETIL HØIGAARD
Strategisk rådgiver teknologi

Ketil kommer fra Telenor Digital hvor han de siste fem årene har jobbet med innovasjon for Telenor Group som global partneransvarlig og forretningsutvikler. Han har utviklet, driftet og ledet flere banebrytende digitale tjenester som for eksempel WowPlay ogWowBox, basert på lean start-up metodikk. WowBox har mer enn 25 millioner registrerte brukere i Sørøst Asia. 

Han har 20 års internasjonal erfaring med å utvikle og lede bruker fokuserte produkter, tjenester og økosystemer. Sammen med partnere og multinasjonale selskaper, har Ketil opparbeidet en unik innsikt og ferdighet i hvordan man hurtig kan skalere og bygge sterke posisjoner for digitale produkter og tjenester. 

Ketil har en Distinction award fra INSEAD, Innovation Strategy Execution Program. Han er lederutdannet på Hærens Krigsskole, samt prosjektleder utdanning fra Prosjektlederskolen.

Ring Ketil på +47 930 44 832 eller send ham en e-post.